torstai 16. huhtikuuta 2015

Matkalla Pariisiin, 2120 km jäljellä

Sivun oikeassa palkissa on mielenkiintoisen näköisiä mittareita. Ne kertovat matkastamme kohti Pariisia. Ensimmäisessä mittarissa ovat kulkemamme kilometrit, 120 tällä hetkellä. Keskimmäinen mittari kertoo, montako kilometriä on vielä kuljettavana. Alimmainen mittari kertoo kokonaismatkamme.

Sivun ylälaidassa taas on uusi välilehti nimeltään edetyt kilometrit. Välilehdellä on linkki, jonka kautta voi lähettää omat pyhiinvaelluskilometrinsä. Linkin kautta voi kirjata Pyhiinvaellus Pariisiin –teemalla järjestetyn tapahtuman kaikki kilometrit (esim. 30 ilmastopyhiinvaeltajaa kulki 5 kilometriä, yhteensä 150 km) tai omat, henkilökohtaiset ilmastopyhiinvaelluskilometrinsä. Mittari on käytettävissä myös Facebookin kautta, jossa laskuri löytyy Pyhiinvaellus Pariisiin –sivun vasemmasta palkista.

Tervetuloa mukaan Pyhiinvaellukselle Pariisiin! Mukaan voi tulla jo lauantaina 18.4, jolloin vaelletaan Lauttasaaren ympäri. Pyhiinvaellus Lauttasaaresta Pariisin aloitetaan Kirkkokahvilassa klo 10 alkurukouksella ja Panu Pihkalan esityksellä aiheesta ”Mikä on ilmastopyhiinvaellus?” Vaellus aloitetaan klo 11.

Pyhiinvaellus Pariisiin –projektista löytyy lisätietoa Facebookista, josta löytyvät myös mahtavan Kohti Pariisia –laulun sanat ja nuotit sekä linkkejä ajankohtaisiin artikkeleihin. Tiedotamme mielellämme kaikista teemalla järjestettävistä tapahtumista, ottakaa yhteyttä! 

- Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti