keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Energiaremontti tulee, oletko valmis?Oletko kuullut Energiaremontista? Jos vastasit kyllä, olet ehkä joku tuhansista eduskuntavaaliehdokkaistamme tai yritysjohtaja. Tällöin sinuun on ottanut tai tulee ottamaan yhteyttä Energiaremontti2015-kampanjan vapaaehtoinen, joka pyytää liittymään kampanjaan. Voit olla myös ahkera somen käyttäjä ja huomannut #energiaremontti-merkittyjä viestejä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. 

Jos taas vastasit ei, olet jäänyt paitsi täysin vapaaehtoisvoimin toteutettavasta tulevaisuus- ja työllisyyskampanjasta. Kampanjasta, jonka innoittajana toimii kymmenen professorin Uusi Energiapolitiikka –haaste, ja jonka tavoitteena on, että Suomi siirtyy käyttämään ainoastaan uusiutuvaa energiaa vuoteen 2050 mennessä. Kampanjasta, joka tähtää energiatehokkuuden parantamiseen, kestävän uusiutuvan energian lisäämiseen, älykkäiden järjestelmien käyttöönottoon, lähienergian esteiden poistamiseen sekä cleantech-viennin kasvuun. 

Olit kuullut Energiaremontti2015-kampanjasta aiemmin tai et, panostasi kaivataan ja tarvitaan. Kampanjaa voit tukea ilmoittautumalla kannattajaksi kampanjan verkkosivuilla. Kampanja tiedottaa, innostaa, vaikuttaa ja visioi. Kampanjaa voit edistää omin taidoin ja tiedoin ja voimavaroin. 

Energiaremontti2015 on esimerkki kampanjasta, jossa vapaaehtoiset, toisilleen aiemmin tuntemattomat, mutta samaa asiaa kannattavat ihmiset tulevat yhteen muuttamaan tulevaisuutta. Kampanjassa keskitytään seikkoihin, jotka yhdistävät erottavien asioiden sijaan. Samaa tekee Pyhiinvaellus Pariisiin – kampanja. Yhdistämme ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa, muuttaa tulevaisuuden kulkusuuntaa ja tehdä hyvää yhdessä ja erikseen, jokainen omien resurssiensa mukaisesti. Tervetuloa mukaan pyhiinvaellukselle kohti Pariisia!

- Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti