tiistai 30. joulukuuta 2014

Pohjoismaisia suunnitelmia


Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on suunnitelmia samantyylisten ilmastopyhiinvaellustapahtumien järjestämiseen kuin täällä Suomessakin.
Norjassa on suunnitteilla Norjan rannikkoa alas laskeva pyhiinvaellustapahtumien ketju. Norjalaiset ovat alustavien suunnitelmien mukaan aloittamassa tämän pyhiinvaellusketjunsa kesäkuun alussa aivan Pohjois-Norjasta. Kesän aikana kampanja on näkyvillä useissa eri tapahtumissa ja ilmastopyhiinvaelluksen sanomaa olisi tarkoitus kuljettaa kesän aikana Tanskaan asti. Syyskuun alkupuolella pyhiinvaellusketju jatkuisi tanskalaisten ja ranskalaisten tapahtumina eteenpäin kohti Pariisia. Ruotsalaisilla on oman ilmastopyhiinvaelluksensa kanssa samantyylisiä suunnitelmia.
Ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset kokoustavat tammikuussa Kööpenhaminassa asian tiimoilta ja tämän jälkeen tiedämme varmasti hieman tarkemmin heidän suunnitelmistaan. Näiltä osin lisäinformaatiota blogissamme, heti kun tiedämme tarkemmin, minkälaisia pohjoismaalaisia ilmastopyhiinvaellustapahtumia ensi kesäksi on suunnitteilla.

-Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti